Houtpellets zakken

Houtpellets zakken

Energy Pellets Trading B.V. purchase and sell different kinds of wood pellets from industrial, DINPlus up to ENPlusA1, Sustainably Certified. We have transport facilities to transport by vessel, train and truck.

Houtpellets kopen bij de specialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van houtpellets? Dan bent u bij Labee Group aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal producten voor u klaarstaan, waarbij u er op mag rekenen dat u de hoogste kwaliteit in huis haalt. Houtpellets kopen bij ons is dan ook een goede keuze. We leveren aan een groot aantal verschillende klanten, waaronder bijvoorbeeld supermarkten, doe het zelf zaken en groothandels. Indien u onze producten ook af wilt nemen kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. U haalt dan een mooi product in huis, dat gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal.

Eenvoudig houtpellets bestellen

De houtpellets van Labee Group zijn eenvoudig en veilig te gebruiken in bijvoorbeeld een pellet kachel of een pellet boiler. Het zijn producten die geheel in Nederland zijn geproduceerd, gemaakt van zaagresiduen die uit de houtverwerkende industrie komen. We halen onze grondstof uit heel Europa. Het is een milieuvriendelijk, duurzaam product dat u met trots aan uw klanten kunt verkopen. We verkopen verschillende soorten houtpellets. U kunt kiezen voor houtpellets als zakgoed, of als bulkgoed. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft, of als u meer wilt weten over ons bedrijf en onze andere producten.

Houtpellets kopen bij Labee Group

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie over onze producten en ons bedrijf, die u elders op deze website kunt vinden. Hier kunt u lezen dat wij garant staan voor een milieuvriendelijk product dat gemaakt is van een duurzaam materiaal. Bij ons kunt u houtpellets bestellen, maar we verkopen onder andere ook haardblokken, aanmaakblokjes, kattenbakvulling en houtzaagsel. Wij handelen in zowel indsutrieel, DINPlus als ENPlusA1 houtpellets. Wij leveren de hoogste kwaliteit die er op dit gebied te vinden is.

Contact

Please don't hesitate to contact us for more information.
We will contact you as soon as possible.


Of course you can also reach us by phone:
+31(0)168 382 110.


    captcha